ASSEN | EMMEN | GRONINGEN | WINSCHOTEN

Seniorenbedden

Bosma Bedden Emmen heeft een royale showroom/winkel tot zijn beschikking, deze is uitgerust met een ruime keuze aan seniorenbedden, hoog-laag systemen, nachtkasten, matrassen en garderobekasten. De totale showroom/winkel heeft een oppervlakte van 1200m2.

Caresse 4600 Comfort

Caresse Boxspring 4600 Comfort biedt alles wat je zoekt voor een betaalbare prijs. Deze boxspring sluit niet alleen aan bij je woonstijl maar ook bij je slaapwensen. Tijdloze kleuren en stoffen en hoogwaardige afwerking. Elektrisch verstelbaar d.m.v een dubbel aangedreven motor, 6000 newton en voorzien van kabelbediening, pocketveren matrassen met zeven comfortzones, inclusief hoogwaardige Comfortschuim topper.

Ontwaak met nieuwe energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht.

Een boxspring waar je nog jaren van zult genieten. Standaard wordt de Boxspring 4600 Comfort geleverd met een 7-zone pocketvering matras van 22 cm dik, 2-zijdig afgedekt met 3 cm hoogwaardig HR-40 koudschuim en voorzien van 500 6-slags veren. Daar bovenop komt een 6 cm dik anti-allergisch topmatras van hoogwaardig comfortschuim wat resulteert in een comfortabele lighoogte van 64 cm.

Vanaf € 1895,-

Boxspring is leverbaar in verschillende kleuren en stoffen, voor eventuele vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.

 

Senioren Ledikant Hamilton

Hamilton is een comfortledikant met fraaie afrondingen in meerdere populaire kleuren. Naast de vriendelijke vormgeving is het model ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Dit ledikant is in 2 verschillende breedte maten leverbaar, namelijk 90cm, 120cm. De Hamilton is er in 4 kleuren. Tevens is er een bijpassende nachtkast en een garderobekasten in diverse maten en uitvoeringen leverbaar. Ook in extra lengtemaat leverbaar in zowel 210 als 220 lengte. Set van 4 wielen (kleur zwart) (alleen geschikt voor ledikant van 90 cm breed)

Belangrijke voordelen:

• Het ledikant is voorzien van verstelbare bodemdragers.

• De comforthoogte is 47cm, (afstand bovenkant van de zijde gerekend vanaf de vloer).

• Slaaphoogte is instelbaar tot ca. 60cm hoog. Gemakkelijk bij het in- en uitstappen.

• Het nachtkastje is voorzien van wieltjes, dit is gemakkelijk bij het schoonmaken.

• De bijpassende ladencommode is voorzien van zelfsluitende laden

Vanaf € 579,-

Deelbaar ledikant dakota

 De uitrijdbare bed combinatie Dakota wordt
geleverd in een 4-tal moderne kleuren met zowel in het hoofd als voeten eind
een subtiele aluminium accent is aangebracht. Ledikant Dakota heeft een modern
en tijdloos karakter. Deze deelbare ledikant is leverbaar in de afmeting
160×200 (2x 80×200) en 180×200 (2x 90×200). Het opmaken van de bedden en het
schoonmaken is zeer gemakkelijk aangezien de bedden simpel uit elkaar te rollen
zijn.  

Vanaf € 1449,-

Mocht u eventuele vragen of advies willen hebben kunt u altijd contact et ons opnemen.


ROYAL DREAM ZORGBOXSPRING ​

Royal Dream hoog/laag boxspring: Deze royal Dream hoog-laag boxspring biedt comfort en zorgt ervoor dat u klaar bent voor de toekomst. Deze Royal Dream hoog/laag boxspring biedt het comfort en uitstraling van een gewone boxspring maar dan met de functies van een zorgbed. Deze boxspring is leverbaar in geheel vlak op wielen, als elektrisch verstelbaar op wielen, als hoog/laag elektrisch verstelbaar of een combinatie hiervan.

Als extra functie op het hoog laag gedeelte zit hier de trendelburgstand in. Dit in om bepaalde gevallen van bloedsomloop of andere aandoeningen te verhelpen / verlichten

Elektrische hoog/laag verstelling. (beide kanten afzonderlijk te bedienen)
Anti-trendelenburg verstelling waarbij beide bedhelften de mogelijkheid hebben om synchroon omhoog en omlaag kunnen.
Elektrische pocketvering boxspring rugdeel, voet en knieholte verstelling d.m.v. twee motoren , onafhankelijk van elkaar te bedienen).
Wielen vier om vier geremd, makkelijk uit elkaar te rijden
Geheel volgens IEC 60601-2-52 norm.
Geschikt voor maximaal gewicht gebruiker 175 KG
Lighoogte verstelbaar van 65 tot 90 cm (zonder matras)
Matrassen liggen tegen elkaar aan. * Tillift toegankelijk

Op deze Royal Dream hoog/laag boxspring kan in combinatie met alle soorten matrassen, wij adviseren u dan ook om een adviesafspraak in te plannen met 1 van onze adviseurs zodat wij een matras kunnen aanbevelen die het beste bij u past. Deze afspraak zal geheel via de richtlijnen van het RIVM verlopen.

Maak nu een afspraak via www.bosmabedden.nl of via email naar emmen@bosmabedden.nl of bel ons op 0591 648328 / 06-29411212

Tec for Care Zorgbedden

Moderne zorgbedden en hoog-laag bed-systemen. TekvorCare Nederland BV biedt zorgbedden en hoog-laag bed-systemen aan met trendelenburg functie. Al meer dan een decennium ontwerpen wij moderne en hoogwaardige zorgbedden en hoog-laag bed-systemen, met bijvoorbeeld de (anti-)trendelenburg functie, van zeer hoge kwaliteit en gebruikersgemak om één ding te waarborgen:

“De kwaliteit van het leven”  
Bij al onze ontwikkelingen is dit ons primaire doel.  

Deze TekVor Care producten kunnen  in combinatie met alle soorten matrassen, wij adviseren u dan ook om een adviesafspraak in te plannen met één van onze adviseurs zodat wij een matras kunnen aanbevelen die het beste bij u past. Deze afspraak zal geheel via de richtlijnen van het RIVM verlopen.

Maak nu een afspraak via www.bosmabedden.nl of via email naar emmen@bosmabedden.nl of bel ons op 0591 648328 / 06-29411212

Interesse in één van onze producten?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.