ASSEN | EMMEN | GRONINGEN | WINSCHOTEN

Seniorenbedden

Seniorenbedden.nu is een onderdeel van Bosma Bedden en hebben wij behalve onze web-winkel een royale showroom/winkel tot onze beschikking, deze is uitgerust met een ruime keuze aan seniorenbedden, hoog-laag systemen, nachtkasten, matrassen en garderobekasten. De totale showroom/winkel heeft een oppervlakte van 1200m2.

Wij van seniorenbedden.nu vinden een persoonlijk contact zeer belangrijk, en mocht u het prettig vinden om eerst vooraf een aantal modellen te willen zien of om te kunnen “proef” liggen, dan bent u van harte welkom en krijgt u onder het genot van een kop thee of koffie een degelijk en deskundig advies. Klik hier voor seniorenbedden.nu

ROYAL DREAM ZORGBOXSPRING ​

Royal Dream hoog/laag boxspring: Deze royal Dream hoog-laag boxspring biedt comfort en zorgt ervoor dat u klaar bent voor de toekomst. Deze Royal Dream hoog/laag boxspring biedt het comfort en uitstraling van een gewone boxspring maar dan met de functies van een zorgbed. Deze boxspring is leverbaar in geheel vlak op wielen, als elektrisch verstelbaar op wielen, als hoog/laag elektrisch verstelbaar of een combinatie hiervan.

Als extra functie op het hoog laag gedeelte zit hier de trendelburgstand in. Dit in om bepaalde gevallen van bloedsomloop of andere aandoeningen te verhelpen / verlichten

Elektrische hoog/laag verstelling. (beide kanten afzonderlijk te bedienen)
Anti-trendelenburg verstelling waarbij beide bedhelften de mogelijkheid hebben om synchroon omhoog en omlaag kunnen.
Elektrische pocketvering boxspring rugdeel, voet en knieholte verstelling d.m.v. twee motoren , onafhankelijk van elkaar te bedienen).
Wielen vier om vier geremd, makkelijk uit elkaar te rijden
Geheel volgens IEC 60601-2-52 norm.
Geschikt voor maximaal gewicht gebruiker 175 KG
Lighoogte verstelbaar van 65 tot 90 cm (zonder matras)
Matrassen liggen tegen elkaar aan. * Tillift toegankelijk


Op deze Royal Dream hoog/laag boxspring kan in combinatie met alle soorten matrassen, wij adviseren u dan ook om een adviesafspraak in te plannen met 1 van onze adviseurs zodat wij een matras kunnen aanbevelen die het beste bij u past. Deze afspraak zal geheel via de richtlijnen van het RIVM verlopen.

Maak nu een afspraak via www.bosmabedden.nl of via email naar emmen@bosmabedden.nl of bel ons op 0591 648328 / 06-29411212

Tec for Care Zorgbedden

Moderne zorgbedden en hoog-laag bed-systemen. TekvorCare Nederland BV biedt zorgbedden en hoog-laag bed-systemen aan met trendelenburg functie. Al meer dan een decennium ontwerpen wij moderne en hoogwaardige zorgbedden en hoog-laag bed-systemen, met bijvoorbeeld de (anti-)trendelenburg functie, van zeer hoge kwaliteit en gebruikersgemak om één ding te waarborgen:

“De kwaliteit van het leven”  
Bij al onze ontwikkelingen is dit ons primaire doel.  

Deze TekVor Care producten kunnen  in combinatie met alle soorten matrassen, wij adviseren u dan ook om een adviesafspraak in te plannen met één van onze adviseurs zodat wij een matras kunnen aanbevelen die het beste bij u past. Deze afspraak zal geheel via de richtlijnen van het RIVM verlopen.

Maak nu een afspraak via www.bosmabedden.nl of via email naar emmen@bosmabedden.nl of bel ons op 0591 648328 / 06-29411212

Interesse in één van onze producten?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.