ASSEN | EMMEN | GRONINGEN | WINSCHOTEN

Acties

 Lente voordeel bij Bosma Bedden Emmen

M-Line kortingsactie

Tijdelijke M-Line kortingsactie van 25% 
Er is geen one size fits all matras. M line denkt hierin mee met de ontwikkeling van haar matrassen, ieder M line matras is namelijk opgebouwd uit verschillende lagen en daardoor geschikt voor een ander type slaper. Doorloop onze matrassenwijzer om het beste matras voor jouw situatie te vinden. Het verschil tussen de Cool- en Slow Motion matrassen zit hem in de tijk, de Cool Motion heeft een finish die voor een betere klimaatregulering zorgt, waarbij de Slow Motion gemaakt is uit milieuvriendelijk materiaal. Het verschil tussen de even en oneven matrassen is de stevigheid, oneven matrassen hebben een soft toplaag, terwijl deze bij even matrassen firm is. Combineer voor het beste resultaat de M line matrassen met een M line bed of boxspring.

Tempur relax bed actie

Voor een ontspannen start van de dag

Stel uw eigen favoriete TEMPUR® Relax Bed samen. Onze bedkaders en hoofdborden zijn verkrijgbaar in diverse maten, stoffen en kleuren. Combineer het bedkader met een van onze stijlvolle potensets en creëer uw droombed.

Profiteer nu van onze Gratis Bed Promotie

Ontvang het TEMPUR® Relax Bed nu gratis*Bij aankoop van twee TEMPUR® matrassen (of één tweepersoonsmatras) en twee Premium Flex bedbodems.

tempur one compleet

Ieder ONE product geeft je de kwaliteit die je verwacht van TEMPUR.

De compleet nieuwe ONE boxspring is ontworpen door onze beste Deense ontwerpers en ingenieurs, om je de kwaliteit te bieden die je van TEMPUR verwacht.
Stel uw favoriete boxspring samen – kies uit: 5 stijlen hoofdborden, een vlak of elektrisch verstelbare bospring, 13 kleurenopties, 5 verschillende potensets en last but not least, het tempur-one matras, welke naar wens kan worden gekozen.

• Matrassen zijn verkrijgbaar in soft, medium of stevig
• 90 dagen omruilgarantie
• 10 jaar volledige garantie
• 2 tot maximaal 8 weken levertijd

Boxspring op de foto betreft de afmeting 160cm X 200cm (180cm x 200cm heeft de zelfde prijs)  vlakke uitvoering en leverbaar in verschillende kleuren en stoffen, voor eventuele vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.

Van: € 3749,-  voor € 2749,

Elektrische uitvoering 160cm X 200cm (180cm x 200cm heeft de zelfde prijs) is van €4749,- voor € 3749,-

Tempur collectie uitverkoop

Collectie uitverkoop bij tempur, nu 25% korting op de Orignal, Sensation & Cloud matrassen in alle maten!

Wat maakt TEMPUR zo bijzonder?
Het is niet één ding. Het zou de unieke drukverlagende TEMPUR materiaal kunnen zijn, gebaseerd op NASA-technologie. Of de 30 jaar ervaring in slaap en innovatie. Misschien zijn het de vroege successen in de gezondheidszorg. Of misschien dat ze de nummer één zijn in klanttevredenheid in meerdere landen wereldwijd.

Maar het zou ook simpelweg het magische TEMPUR gevoel kunnen zijn wanneer u gaat liggen. Dat u helpt beter, langer en dieper te slapen. De waarheid is dat het al deze aspecten zijn en dat heeft ze gemaakt tot de grootste leverancier van slaapcomfortproducten ter wereld. En er is nog zo veel meer. 

Bij Bosma bedden werken wij al ruim 25 jaar samen met Tempur. Wij leveren alle soorten Tempur matrassen en voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tempur hoofdkussen

Ondersteun uw hoofd en nek, net zoals uw lichaam. Door het juiste kussen te kiezen, kunt u uw slaaphouding en de kwaliteit van uw slaap verbeteren. Tempur hoofdkussens kunnen de pijn verlichten en helpen bij snurk- en slaapproblemen. De anatomische ontwerpen en de druk verlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal bieden optimaal comfort aan het nek gebied, zodat de nek- en schouder spieren volledig kunnen ontspannen.

• Ergonomisch gevormde hoofdkussens
• Optimale ondersteuning van uw nek, hoofd en schouders
• Verschillende vormen, maten en gevoelens beschikbaar
• Optionele kussenslopen beschikbaar
• 3 jaar garantie

Interesse in één van onze producten?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.