ASSEN | EMMEN | GRONINGEN | WINSCHOTEN

Acties

 Najaars voordeel bij Bosma Bedden Emmen!

M-Line kortingsactie

Tijdelijke M-Line kortingsactie van 25% 
Er is geen one size fits all matras. M line denkt hierin mee met de ontwikkeling van haar matrassen, ieder M line matras is namelijk opgebouwd uit verschillende lagen en daardoor geschikt voor een ander type slaper. Doorloop onze matrassenwijzer om het beste matras voor jouw situatie te vinden. Het verschil tussen de Cool- en Slow Motion matrassen zit hem in de tijk, de Cool Motion heeft een finish die voor een betere klimaatregulering zorgt, waarbij de Slow Motion gemaakt is uit milieuvriendelijk materiaal. Het verschil tussen de even en oneven matrassen is de stevigheid, oneven matrassen hebben een soft toplaag, terwijl deze bij even matrassen firm is. Combineer voor het beste resultaat de M line matrassen met een M line bed of boxspring.

Tempur relax bed actie

Voor een ontspannen start van de dag

Stel uw eigen favoriete TEMPUR® Relax Bed samen. Onze bedkaders en hoofdborden zijn verkrijgbaar in diverse maten, stoffen en kleuren. Combineer het bedkader met een van onze stijlvolle potensets en creëer uw droombed.

Profiteer nu van onze Gratis Bed Promotie

Ontvang het TEMPUR® Relax Bed nu gratis*Bij aankoop van twee TEMPUR® matrassen (of één tweepersoonsmatras) en twee Premium Flex bedbodems.(op basis van de adviesverkoopprijs)

Interesse in één van onze producten?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.