ASSEN | EMMEN | GRONINGEN | WINSCHOTEN

Nachtkastjes en meer...

Caresse nachtkastje 1000

Gestoffeerd, voorzien van een lade en legplank.
Inclusief bijpassend glasplaatje.
Maat: 45×50,5×62 cm.

NU: € 189,-

Nachtkastje is leverbaar in verschillende kleuren en stoffen, voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.

Caresse nachtkastje 2000

Gestoffeerd, voorzien van twee lades.
Inclusief bijpassend glasplaatje.
Maat: 42x42x60 cm.

NU: € 229,-

Nachtkastje is leverbaar in verschillende kleuren en stoffen, voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.

Caresse nachtkastje 3000

Gestoffeerd.
Bijpassend glasplaatje apart verkrijgbaar à € 19,-
Maat: 45x45x64 cm.

NU: € 149,-

Nachtkastje is leverbaar in verschillende kleuren en stoffen, voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.

Nachtkastje nr.5

Nachtkastje Nr.5 is voorzien van 2lades en met softclose ladegeleiderst. Dit nachtkastje heeft een stoere industriële uitstraling en is gemaakt van hoogwaardige materialen. De voordelen van deze materialen zijn dat ze zorgen voor een hogere kras-, slijt-  kleur- en stootvastheid. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt het als echt hout. Het materiaal is eenvoudig te onderhouden en heeft een lange levensduur

Prijs: € 299,-

Nachtkastje nr.6

Nachtkastje Nr.6 is voorzien van een open bovenvak en 1 deurtje aan de onderkant. Dit nachtkastje heeft een stoere industriële uitstraling en is gemaakt van hoogwaardige materialen. De voordelen van deze materialen zijn dat ze zorgen voor een hogere kras-, slijt-  kleur- en stootvastheid. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt het als echt hout. Het materiaal is eenvoudig te onderhouden en heeft een lange levensduur.

Prijs: € 270,-

Nachtkastje nr.7

Nachtkastje Nr.7 is voorzien van een open bovenvak en 1 deurtje aan de onderkant. Dit nachtkastje heeft een stoere industriële uitstraling en is gemaakt van hoogwaardige materialen. De voordelen van deze materialen zijn dat ze zorgen voor een hogere kras-, slijt-  kleur- en stootvastheid. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt het als echt hout. Het materiaal is eenvoudig te onderhouden en heeft een lange levensduur.

Prijs: € 278,-

Commode nr.5

Commode Nr.5 is voorzien van 3laden met softclose ladegeleiders. De commode heeft een stoere industriële uitstraling en past perfect bij het bijbehorende Ledikant en Nachtkastje Nr.5. De commode is gemaakt van hoogwaardige materialen wat zorgt voor hogere kras-, slijt-  kleur- en stootvastheid. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt het als echt hout. Het materiaal is eenvoudig te onderhouden en heeft een lange levensduur.

Afmeting: 80 x 110 x 45cm (HxBxD)

Prijs: € 621,-

Commode nr.6

Commode Nr.6 is voorzien van 3laden met softclose ladegeleiders en 1 deurtje. De commode heeft een stoere industriële uitstraling en past perfect bij het bijbehorende Ledikant en Nachtkastje Nr.6. De commode is gemaakt van hoogwaardige materialen wat zorgt voor hogere kras-, slijt-  kleur- en stootvastheid. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt het als echt hout. Het materiaal is eenvoudig te onderhouden en heeft een lange levensduur.

Afmeting: 80 x 110 x 45cm (HxBxD)

Prijs: € 719,-

Commode nr.7

Commode Nr.7 is voorzien van een open vak en 2 laden met softclose ladegeleiders en 1 deurtje. De commode heeft een stoere industriële uitstraling en past perfect bij het bijbehorende Ledikant en Nachtkastje Nr.7. De commode is gemaakt van hoogwaardige materialen wat zorgt voor hogere kras-, slijt-  kleur- en stootvastheid. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt het als echt hout. Het materiaal is eenvoudig te onderhouden en heeft een lange levensduur.

Afmeting: 80 x 110 x 45cm (HxBxD)

Prijs: € 599,

nachtkastje mus steels and stockings

Nachtkastje Mus van Steel and Stockings is een Massief houten nachtkastje met zwart metalen poten . De Nachtkastjes van Steel and stocking worden handgemaakt geproduceerd in europa met hoogwaardige en pure matrialen.

Prijs: 369,- 

Voor eventuele vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.

Wiemann Möbel

Met nachkastjes en commodes van Wiemann haalt u een stukje Duits vakmanschap in huis. Doordat Wiemann Möbel talloze mogelijkheden heeft in het samenstellen van u meubels vindt u altijd een geschikt model voor uw situatie.

De nachtkastjes en commodes zijn volledig op elkaar afgestemd zodat het mooi in één geheel past. De veelzijdigheid van de Vigo serie is dan ook een bijzonder kenmerk. Ook

De nachtkastjes en commodes kunnen in verschillende kleur samenstellingen, indelingen, lopers of poten, en hoogtes & breedtes worden samengesteld.

Neem contact met ons op over de verschillende mogelijkheden, prijzen en als u meer informatie wilt over de Vigo series.nachtkastje one

Een mooi industrieel nachtkastje met stalen afwerking. Het nachtkastje is verkrijgbaar in het zwart en blank eiken.

afmeting: 46x43x60

Prijs: € 229,-

nachtkastje two

Een mooi industrieel nachtkastje met stalen afwerking. Het nachtkastje is verkrijgbaar in het zwart & wit.

afmeting: 46x43x60

Prijs: € 249

 

nachtkastje Three

Een mooi industrieel nachtkastje met stalen afwerking. Het nachtkastje is verkrijgbaar in het zwart en blank eiken.

afmeting: 46x43x60

Prijs: € 279,-

Interesse in één van onze producten?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.